Saturday, September 10, 2011

“Aku nak promosi blog di UmarFaruq.Com !! "

Assalamaulaikum readers . 


hey , hey , hey . 
sebelum putry melabuhkan tirai entry untuk hari nihh , putry nak join satu segmen nihh . 
putry join segmen nihh coz nak tuan blog INI , nak tolong promosikan blog putry . 
so , pade sesape yang nak join jugak , boleh la klik SINI .
ape tunggu lagi , dah ade orang nak tolong promosikan blog kite , amik la peluang nihh okey . :)
cepat ! cepat ! jangan terlambat . 
tarikh tutp untuk offer nihh adalah pada 12/9 . 
so , ape tunggu lagi kawan-kawan ? 




p / s : terima kasih daun keladi ye tuan penganjur coz nak tolong promote kan blog putry yang tak seberapa nihh . . (:

10 comments:

  1. haha sy da folo awk .. rjin2 folo la blik ye :)



    http://encikrudymenuliss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Dtg dr segmen same... :)
    http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/09/aku-nak-promosi-blog-di-umarfaruqcom.html

    ReplyDelete
  3. dr segmen UF..

    http://sufi-boutique.blogspot.com/2011/09/sufi-boutique-nak-promosi-blog-di.html

    ReplyDelete
  4. selamat bknalan dtng sini dari segmnt umar faruq

    http://akusobriyaacob.blogspot.com/2011/09/aku-nak-promosi-blog-di-umarfaruqcom.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen sama... :)

    http://sajanakcerita.blogspot.com/2011/09/aku-nak-promosi-blog-di-umarfaruqcom.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum... & Salam Syawal...

    Salam Perkenalan...
    Singgah dari segmen Umar Faruq.com...

    Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

    Nice Header...

    -Adios-

    ReplyDelete
  7. hye, datang dr segmen sama, baru ada masa jalan2 :)

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/09/jom-promosi-blog.html

    sudah follow awak, jemput singgah :)

    ReplyDelete
  8. sori semua , putry tak semp;at lagi nak jenjalan kat blog korang . nnti ade mase putry singgah sane ye . .btw , thanxx for coming to my blog . :)

    ReplyDelete