Saturday, April 27, 2013

Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih

Hye assalamualaikum and selamat pagi..

Wahh pagi yang indah bila bumi dibasahi dengan hujan rahmat dari-Nya. Alhamdulillah kerana masih diberi peluang bernafas pada hari nih. Goooddddd Morrrningggg !!! Ceriakan ? Rumah sunyi sikit pagi nih sebab adik-adik semua pergi sekolah, so layan blog sorang-sorang dekat rumah :)

Dalam tengah berblogwalking, kite terjumpa satu segmen menarik. So apa lagi, joinla. Bila lagi nak membantu rakan-rakan blogger dalam segmen diorang kan? Segmen nih datang dari blog PariPariPutih . Tengok nama blog pun dah buat putry tertarik. Syarat pun senang je.


Untuk pengetahuan Pari Pari Putih, putry follower yang ke 1638 awak. Memandangkan kite bukan 15 blogger yang terawal and tak dapat di review. kita tetap nak join segmen awak nihh bulehh kan ? ehehehe :)











p/s : korang kalau nak join boleh klik dekat banner okey :)

4 comments:

  1. owh.. dah tak rajin nak join.. dulu memang sangat rajin join ni.

    ReplyDelete
  2. with pleasure puteri thanks ya join segemen ppp mohon rajin2 terjah for updates :) happy blogging

    ReplyDelete
  3. done follow... kita pon join gak.. leh dtg jengok yer. :)

    ReplyDelete
  4. dri segmen yg sama
    follow sini..
    jom singgah blog yam...

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete