Friday, December 2, 2011

Review Filem Ombak Rindu

Assalamualaikum semua . .


dalam entry before this , iaitu DI SINI , putry ade cakap yang putry nak pegi tengok kan ? hehe actually putry ingat tak dapat pegi coz en . boyfie cam banyak keje je kan . last - last dye ajak . hehe :)
so , ape lagi excited giler la kan ? haha
so , semalam kitorang kuar dalam pukul 10pg camtuhh , yela nak kene beli tiket lagi kan ? takut nnti tiket habis pulak . .  so , kitorang g la kat prangin dulu , tengok-2 tempat wayang kat situ tutup . mule-2 frust la jugak kan kan ? hehe then , en.boyfie ajak pegi tengok kat 1st Avenue . nasib ade lagi tiket mase tuhh but kitorang dah terlambat 10mnt . haha

okey , now masuk tentang review citer nihh :

for me , citer nihh memang best . watak maya karim ( sbg izzah ) memang tacing giler . tapi , bagi putry citer nihh tak bape nak menyengat coz mayb sebab putry dah bace novel nihh banyak kali . huh menyesal dah bace banyak kali , kan dah kurang feel , ye tak ? tapi , putry palaing suke watak harriz yang dimainkan oleh Aaron Aziz . wahhhh , sweettt giler . :) putry nangis ? hhm ade la jugak tapi takdelah meleleh air mata , cover sikit . haha : )
overall , boleh bagi 4 bintang la untuk citer nihh . so , bagi sesape yang ta pegi lagi tengok , pakat-2 la pegi ye . :) i' m really sure , korang tak kan menyesal . :)









2 comments:

  1. tp watak lisa cm x sesuai kan? die blh bwk watak baek je.. ehe

    ReplyDelete