Wednesday, July 10, 2013

CPUV ke- 3 untuk bulan ni :)

Assalamualaikum....


Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Itu je yang mampu putry cakap sekarang nihh. Terima kasih En. Nuffnang sebab tambahkan satu lagi iklan untuk blog yang tak seberapa nihh. Pelik jugak kan sebab hari tuh xde plak nampak iklan nih. Tetiba pagi tadi tergerak nak update Nuffnang putry. Check punya check jumpa iklan baru. hehe 






Taraaaa.. nampak tak ? Kali nihh putry dapat iklan dari Sunsilk CnF. Ohh yaa siapa dekat sini pengguna tegar Sunsilk ? Angkat tangan cepat. weheee

So, untuk korang-korang semua happy berblogging ya. Jangan pernah putus asa dalam berblogging nih. Nak berjaya bukan senang. Apa-apa pun kena mula dari bawah. Rasai dulu kepahitan-kepahitan sebelum kita berdiri teguh di atas. Cewahhh macam la putry nihh hebat sangat kan ? tapi takpe, chaiyokkk !! chaiiyokk semua blogger :)
















** Teringin nak jadi blogger hebat macam Maria Elena Zarul , Yuyu Zulaikha , Irine Nadia , Abg Ben and ramaiii lagi blogger hebat yang berjaya kat luar sana kan ? 






Terima kasih daun keladi sebab singgah baca entry :)



19 comments:

  1. Tahniah. Berderet CPUV Nuffnang dia dapat

    ReplyDelete
  2. hai tasha, betol tu kena mula dari bawah kan. Keywords, sabar. I pon baru nak start berblogging. Do visit my blog too ye. Thank you :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. alhamdulillah, rezeki.. terima kasih :)

      Delete
  4. tahniah.. harap jgk dpt mcm tu, hee =)

    ReplyDelete