Friday, July 5, 2013

Yeayyyyy Terima Kasih En. Nuffnang !

Assalamualaikum ...

Hye semua.. Dah la putry tak update pasal Nuffnang kan ? Btw, thank you Nuffnang sebab tambahkan CPUV dalam akaun putry. Yehaaa i;m the hppy girls uolsss.

Mana taknya, actually dah lama kot tk update Nuffnang nihh. huhu So, tadi buka-buka je homepage, dekat bahagian earning, putry dapat iklan baru. Syiokkk beb ! heheh




Haa nampak tak ? nampak tak ? Even tak banyak tapi putry tetap bersyukur :) Iklan baru yang putry dapat untuk bulan Julai ni adalah :

INTI CYCLE 3 DEGREE
KANEBO KATE SS COLLECTION





So, pada mana-mana blogger baru yang tak sign up lagi nuffnang, bolehla join ye. Pendaftaran amatlah mudah. Korang boleh jugak klik SINI . Good Luck semua ^^









Terima kasih daun keladi En. Nuffnang :)

15 comments:

  1. yuyu dtg sini, nice blog... pinkyyy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah blog kite :)

      Delete
  2. tahniah.. smoga bertambah lg.. fiza singgah dan follow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe makacehh awak. Jom sama2 tambahkan pendapatan dgn berblogging :)

      Delete
  3. punca semangat blogging bertambah2 ek..salam siggah dari PCL. tq.

    ReplyDelete
  4. lucky u....kak nina baru lagi n entah bila la nak dapat iklan2 cenggitu...ce bagi tips!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh xpe kak. nak dpt iklan kena sabar sikit. insyaAllah nnti time akak plak ye :)

      Delete