Monday, March 10, 2014

Promote : Tutu Dress by Maddu Kids

Assalamualaikum ..

Hii guyssss. Harini putry nak promote sikit kedai online one of my friend. Pada mak-mak yang ada anak perempuan mesti syokk gilaa bila nampak tutu dress comel-comel nih. Seriuss tak tipu. Putry yang tak kahwin lagi pun dah tertarik dengan dress-dress yang comel nih. Haishhh bila la nak ada anak sendiri. Boleh bagi anak pakai. Muehehhe 

Kadang-kadang nak pergi jalan-jalan ke, pergi kenduri ke asyik pakai baju sama je kan ? So, ape tunggu lagi para-para ibu sekalian. Mehla tukar outfit anak perempuan awak-awak semua pakai tutu dress yang comel-comel ni  :)







Info Tutu Dress 

Harga : RM38 - RM48
( tidak termasuk postage )
postage add RM7

Sesuai untuk baby girl umur 5 bulan ke 3 tahun :)

All item are READY STOCK :)

Haa murahkan ? Kalau korang pergi survey online shop lain, range harga for tutu dress nih mesti dalam RM60 ke RM100 ++. So, apa korang tunggu lagi ? Pada sesapa yang berminat boleh ke link page yang putry bagi nih. Owner dia baikk and comel sangat. 



FACEBOOK : MADDU KIDS








3 comments:

  1. wah murahnya,,

    http://notamanjaku.blogspot.com/2014/03/reviewgiveaway-agnesia-hydra-24-cracked.html .Did you know beautiful legs start at your heels? If you are concerned about your pimple on your face every day , you should concern about your heel too. Read my review and join my mini giveaway if you are interested to experience cracked heel cream for all day hydration with just one application

    ReplyDelete
  2. comelnyer.. tp baby kite boboy, hehehe~

    ReplyDelete
  3. Suka sangat baca blog ni =D Baru2 ni saya ada buat blog, jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com , Support each other =)

    ReplyDelete