Sunday, May 5, 2013

MEGA GIVEAWAY : SANTAI BANYAK BANYAK BY EM

Assalamualikum semua ....

tenggg tengg teng... Segmen GIVEAWAY datang lagi :)


syarat-syarat :

1. Malaysian .
2. must be a blogger .

cara-2 nak menang :

1. follow blog Elsa Mayra .
2. follow semua benda yang ada dekat jom kita jadi jujur kat belah bawah .
3. buat entry bertajuk mega giveaway : santai banyak banyak by EM . copy dan tampal banner simple kat atas tu di entry anda and backlink-kan ke entry ini .
4. invite kawan-2 by tagging their names dekat entry korang :) *depends nak buat ke tak*
5. letak link entry korang di kotak komen entry ini sahaja .

JOM KITA JADI JUJUR . senarai sponsurKLIK SINI .
follow blog and like semua page sponsur okay :) jangan tipu tipu .

SENARAI HADIAH YANG MANTAP HABIS . KLIK SINI .




TARIKH GA BERLANGSUNG : 3 MEI 2013 sehingga 15 MEI 2013 

1 comment:

  1. thanks sudi join my GA . jom blogwalking peserta lain :)

    http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/05/pemenang-in-future.html

    ReplyDelete