Wednesday, June 22, 2011

Bersiar-siar @ Taman Bunga Bersama yang Tersayang ~

Assalamualaikum semua . 
selamat petang . 
holla , bape hari dah tak update blogg kan ?
sowi la ye , kekangan waktu la . 
this week a little bit buzy , cewahh buzy la sangat kan ?
dah kalah Perdana Menteri dah nihh :)

okey , hari ni seperti biasa takde bende baru pun , just nak share ngan korang semua moment keluar bersiar-siar , snapping - snapping bersama dengan lelaki mase depan ( bak kata akak comel kita Yuyu Zulaikha)
* pinjam ayat akak kejap ye . (:

semalam memang best giler la kan . mane taknyer , pegi jalan-jalan dengan en . boyfie . 
mule - mule mestila kene pegi breakfast dulu kan , yela nak kene kumpul energy nak jalan - jalan pastuhh . hehe . 
so , we decide pegi breakfast dekat Mc'D je . . so , kitorang order yang breakfast punyer set .
nama ape ntah set tuhh , tapi siap ade HASH BROWNIES , SAUSAGE MC MUFFIN , AND COFFEE secawan , kire okey la sekadar nak lapik perut kan ?

tapi ntah la , anak tekak putry nihh macam tak tertelan je burger sausage mc muffin tuhh , cam ade something yang buatkan anak tekak putry nihh tak nak terima , tapi lapar punyer pasal , abiskan la jugak kan . huhu
putry ingtkan mule-mule nak order lain , tapi lupe plak kene ikut menu diorang . 




Photobucket

maaf , takde cover-cover mase makan . hehe ~

Photobucket

meja bersepah kan ? sedangkan yang makan tuhh 2 orang je .
banyak giler gula kitorang amik . haha :D

then, pas dah makan , kitorang gerak pegi Taman Belia .
tempat dye memang best giler , siap ade tempat mandi-mandi lagi .
taman dye pun cantik , korang boleh jugak kalau nak bersenam dekat sana (:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

then , kitorang pegi kat Taman Bunga plak .
saje jenjalan kat situ , mase jalan-jalan tuhh teringat la balik kisah lame-lame zaman sekolah dulu kan . hehe ~

Photobucket

okey , nie view mase nak masuk ke Taman Botani tuhh . cantik kan ?

Photobucket

tengok la tuhh , en . boyfie jalan dulu tinggalkan gurl dye sowang - sowang . uhuk2 ~

Photobucket

tuan belog membawa diri . huhu ~

Photobucket

eh2 , ade orang buat Pre-wedding la . seronok tgk diorang tgh snap-snap picture .
jeles ~ hehe

Photobucket

before balik , sempat lagi snap picture . 


okey , abis . maaf banyak giler gambar putry . dah jadi gila camera sekarang nihh . gambar putry je berlambak-lambak . (:

thanxx en , boyfie dah bawak pegi jalan-jalan .
best moment okey (:





p / s : korang yang tak penah datang Peneng lagi , jom la datang . banyak tempat menarik taw (:




thanxx for reading . (: 

22 comments:

  1. bestnyer jalan2 kat taman bunga~ hehe. ><

    ReplyDelete
  2. wahh , bestnye . teringin nak g sane lha :)

    ReplyDelete
  3. amboi puteri best nya dia,..xajak pon,.opss lupa plak jln ngan encik boyfie,.sweet turh makin lama makin cun nih,..argghh jelez sudah..:P

    ReplyDelete
  4. @SHAHIRAH ADIZAN hehe dtg la dear , best taw tempat tuhh :)

    ReplyDelete
  5. @Mar hehe tape , nnti kite pegi same2 ye . :) hehe mane ade, bese2 je . btw , thanxx mar :)

    ReplyDelete
  6. Bersiar-siar ditaman bunga...sungguh mendamaikan hati! Kalau bersama teman yang tersayang, terubat rindu dihati!

    p/s: For the first time, ayat jiwang!hehehe;-P

    ReplyDelete
  7. @EYFAalias hehe ye , mmg best ,tapi penat jugak la kan . :)

    ReplyDelete
  8. @SANDRA AZWAN hehe tape , sekali sekala kan ? bukan senang nak tgk sandra azwan berjiwang nihh kan ? hehe ~

    ReplyDelete
  9. weewit2~~ bl pP si hafizi bertembung ngn dahi si puteri.. one word.. JEALOUS!!!!
    uhuk3..

    ReplyDelete
  10. dear, fiqra nk jemput join contest if sudi ;)

    http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

    ReplyDelete
  11. @reynny hehe alolo , nnti ajak en.afnan kamu ye syg . jeles ape nyer yunk , itu menunjukkan bahawa diriku sgt rendah . hoho

    ReplyDelete
  12. @fiQ'Ra thanxx for invite , insyaAllah kalau sempat putry join ye . :)

    ReplyDelete
  13. amboih2 diaa.syioknyaa deting ye..hik2

    ReplyDelete
  14. rindunya nak pergi penang... aman belia, dah dekat sangat dengan sekolah lama, sggs.. heheheheheheh... dah bertahun tinggalkan penang... hukhukhuk

    ReplyDelete
  15. @Liyana Aziz owh yeke ? nnti datgla peneng :) boleh jalan2 kat sini . :)

    ReplyDelete