Friday, May 20, 2011

Eh2 , Facebokk kite dah cantikla . . ツ

Assalamualaikum semua and selamat pagi . .
salam Jumaat . . cane pagi Jumaat korang semua ?
okey tak . ? putry okey jew . . cume ade nervous sikit . . 
mane taknyer , japg kene pegi check-up . .
 adooyyy buat doktor tuhh cakap kene operate arini , pengsan putry . . :p

okey2 , bukan itu yang putry nak gtaw korang semua . 
putry nak gtaw yang FACEBOOK putry sekarang nihh dah makain cantik lorhh . . 
hehe nak tengok tak . ?
okey2 , cer tengok cer tengok . . 


nampak tak ? nampak tak ? cool kan . . hehe  
jap2 , bukan nie je . .ade lagi . . 


nampak tak ape yang berlainan ? thumbnail korang akan jadi rounded corner .. cunn bebb !!!
ade nampk semak tak ? dah takde iklan2 semua . . 
lebih kemas right ? putry suke sangat2 . . .
korang tunggu ape lagi . ? jom la cube . . 
tapi nie just untuk pengguna Google Crome je taw . . 
terase tak macam nak buat jugak . ?
hahaha ape tunggu lagi . . korang klik je kat LINK INI . then tekan install . .
semuanyer akan berubah dengan sekelip mata . . 
and Facebook korang akan jadi lebih comel okey . . 

okey , selamat mencuba . . 




p / s : putry dapat nie dari SINI

4 comments:

  1. WAH CUN LAH :D tapi ziema guna mozilla. chrome crushed. huhu.

    ReplyDelete
  2. waaa ~ cantik tol fb baru , terima kasih kak putry (:

    ReplyDelete