Monday, May 9, 2011

Jom Blogwalking Di Sini . . .

Assalamualaikum sume . .
selama petang . . wahh lame jugak kan ak menghapdate blogg nihh . 
and lame jugak la segmen review blogg di tinggalkan . .
maaf ye semua .. 
but . . but . . but . . 
now pury nak review blog2 mereka ini . . 
jom tengok sape yang kene . . 
*
*
*
*
*
*
*

okey , tengok cantik kan header dye . ?
budak comel yang sudi join segmen putry nihh name dye mardziah .
pury kenal dye mase deka PLKN dulu .. 
orangnyer lemah lembut and sweet je . . (:
dalam blogg mardziah nie , kadang-kadang diselitkan dengan info-info yang menarik .. 
so , ape korang tunggu lagi . . 
jom terjah SINI .

*******************************************************************


okey , this is the next blogger .
putry ak bape kenal sangat ngan dak nihh . 
kenal pun dalam blogg jela . . hehe
ape-ape pun , blogg budak comel nie pun best . 
warne tak terlalu terang and sedap mata memandang . . 
penggunaan bahasa pun okey je . . (:
nak tahu tak ape yang dye nak . ?
dye cakap dye nak beli rumah sendiri and dapat calon suami yang baik hati . hehe
insyaAllah , jangan risau ye . suatu hari nnti mesti jumpe punyer . .
so , korang tunggu ape lagi ?
jom terjah blogg INI .

************************************************************************


okey , now next blogger . .
blogger comel yang seterusnya nihh di beri nama Syazwanie Binti Mohamad . 
putry kenal dak waniey nie dari sekolah rendah lagi . 
macam - macam la kitorng dah lalui . .
gaduh same-same , group same-same . 
kire pahit manis same-same la jugak . .hehe 
waniey nie seorang yang sanagt bertanggungjawab .  . korang bagi je la tugasan ape pun , mesti dye boleh buat . . memang tabik giler la ka waniey nihh . :)
dalam segmen aritu , dak waniey nie ade cakap yang dye teringin sangat-sanga nak dapa DEKAN . 
jangan risau ye , sem nie mesi dapat punyer . . :)
korang nak ahu lebih lanjut tentang blogger ini . ?
jom terjah SINI .

*******************************************************************


okey , next blogger yang akan diriview nie nama nye Nur Zafirah Mohd Nor . 
blogg fiera nie simple je . .
sedap mate memandang la kirenyer . .
fiera nie cakap dye teringin nak ade bisnes sendiri . .
eh eh , same dengan putry la . .
putry pun teringin jugak nak ade bisnes sendiri . . 
kite jadi rakan kongsi nak tak ? hehe
okey , korang nak tahu lebih lanjut tentang Zafiera ?
jom terjah SINI sayang - sayang sekalian . . 


okey , setakat ni 6 blogger telah diriview . .
untuk blogger-blogger yang belum diriview , sabar ye . .
putry agak ketandusan idea sejak kebelakangan ini . . 
mohon maaf sangat -sangat ye . . (:






p / s : tunggu review yang seterusnya ye sayang - sayang sekalian .  (:




2 comments:

  1. thanks alot ye puteri sayangku

    ReplyDelete
  2. @Mar welcome dear . . :) sori lambat meng ' review ' .

    ReplyDelete