Wednesday, May 4, 2011

Nak Jadi Top model ? aww ^^

Assalamualaikum sume .. 
selamat pagi . . eh pagi lagi ke . ?
nak masuk tengah hai dah la . .hehe ~
lambat betul hapdate arini . .
kene cepat-cepat before adekk putry balik sekolah . 
kang , dye plak yang sambung maen  . (:
okey2 , back to the topic . 
penah tak korang terpikir nak jadi Top model ?
haa mesti penah kan kan ? hehe~
putry pun penah jugak mase kecik-kecik dulu . .
haish . . comel kan semua model-model tuhh (:

* sekadar gambar hiasan 

mase kecik-kecik dulu ade la berangan nak jadi . 
tapi nak buat cane kan . .tak bape nak tinggi (:
but , but , but  ade yang berkongsi minat yang same dengan putry . . nak tahu tak sape . ?
jeng . jeng . . jeng .  .

*
*
*
*
*
*
*
*


nak tahu lebey lanjut tentang gadis comel ini , sila KLIK SINI .



p / s : wahh cakap pasal top model , tak sabar tunggu contest dari Sandra Azwan 10/05/11. 6 days to go ngee~

4 comments:

  1. kite tag kamu puteri,...

    ReplyDelete
  2. putri, reen follow putri.. petri leh tak tlg ajar camner nak buat "about me" mcm putri.. i mean.. yer lah.. ader kotak2 comel n mcm2 lah.. blog putri memg cntik lah,, :-) tlg rep kt my blog k..

    ReplyDelete
  3. erk..huhu nak jadi model ape agak2 eh :D

    ReplyDelete
  4. MAR : hehe thanxx :) nnti putry join eh :)

    AERYN : thanxx aeryn . .nnti tgk tuto ye :) putry dah buatkan :)

    NESLO_AIS : hehe model muslimah la , comel ckit :)

    ReplyDelete