Friday, May 27, 2011

" Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia "

Assalamualaikum and selamt petang semua . .
alhamdulillah , arini sempat jugak la ber blogwalking dekat beberapa blogg yang dah singgah blog putry , and seterusnyer melawat blog-blog yang putry follow . . 
wahh , penat-penat . lenguh dah kaki , tangan nihh berblogwalking . berpeluh2 dah nie . 
agak-agakla , bape kilometer dah eh ? haha just joking . .

btw , tadi mase tengah jalan-jalan dekat blog orang lain , putry terjumpe this segmen yang dah menarik perhatian putry . . so , ape lagi putry pun merajinkan diri untuk join jugak . (:
ape sa;lahnyer , kita menyokong industri blogger kita , ye tak ? dah macam artis plak dah . ecece ^^,
okey-okey , tak nak citer panjang-panjang . .
putry nak selesaikan tugasan dalam menjayakan segmen nihh .  (:

kalau korang nak join , leh je klik kat gambar di atas .. tak pun klik Blog Pilihan Malaysia .

so , ape korang tunggu lagi , jom la kite join ramai-ramai . kita meriahkan lagi segmen nihh . apemacam , okey tak ? hehe lagipun , seronok tengok blogger-blogger senior kita yang femes tuhh . putry join nihh pun , bukan sebab nak  femes , saje nak dapat rakan blogger yang lebih ramai . hehe best kan kalau kita ada ramai kawan . okey , putry join nie putry nak letak blog putry dalam kategori Blog Personal Wanita Pilihan . wahh wanita ? belum lagi kot , haha takpe ke eh pilih ketegori nihh ? blog putry ade jugak la tutoriol bape kerat , tak banyak pun , so putry rase better choose kategori ni la eh . (:

oryite , kalau nak suruh citer pasal blogg nihh , tak banyak pun yang boleh diceritakan . .ceahh , merendah diri la plak kan . ? haishh . okey-okey , blog Semanis Tart Cherry nihh ditubuhkan pada 1 December 2010 . baru je lagi sebenarnyer berjiak-jinak dalam dunia blogging nie sebenarnyer . . lebih kurang 5 bulan camtuhh la . tak sampai setahun pun lagi . . 

actually , before nie putry letak name Fairytale ape ntah , dah lupe plak . then , rase name tuhh cam budak-budak je , so putry pun tukar la ke nama Semanis Tart Cherry samapi ke hari ini . putry buat blog nie pun mule-mule sebab jeles tengok adik-adik putry sanagt hebat berblogging tiap-tiap hari . wahh , adikk lagi advance dari kakak . so , disebabkan tak nak jugak kalah putry pun dengan tanpa segan silu nyer mintak diorang ajarkan putry buat blogg and alhandulillah , sekarang nihh putry dah boleh berdiri dengan sendirinya dalam berblogging nihh . .cewaahh . hehe ~

and , selepas beberapa kali menaip entry . . mule-mule entry ntah ape-ape je .. bese la budak baru belajar kan . . putry sekarang memang dah minat giler dah untuk berblogging . . so , ape saje yang putry rase putry nak kongsikan , putry akan post . . blog putry nie kirenyer blog yang universal la jugak , coz entry-entry yang putry tulis bukan saja tentang diri putry sendiri , malah putry ade jugak share some tutoriol blogg and kadang-kadang ade jugak info yang berguna . .

okey -okey rasenyer cukup kot sampai sini putry describe tentang blogg putry . kang ade plak yang skip - skip bace entry nihh . bese la manusia , malas kalau bace yang panjang-panjang nihh . hehe same la cam putry pun . .haiyakk !! so , ape lagi , sesuai tak nak jadi Blog Personal Wanita Pilihan hati korang . ? 

so , dengan itu putry nak tag :
















5 comments:

  1. Good luck dear..
    hope ade rezeki nanti..bertuah badan nak oii..hihi

    ReplyDelete
  2. singgah sebentar...
    selamat hari ahad !!!~

    p/s : good luck...

    ReplyDelete