Wednesday, April 27, 2011

ishh kan dah cakap suruh pegi maen jauh-jauh . .degill betul !! =.=

Assalamualaikum sume , 




entry terakhir untuk hari ini ye . 
sedang putry menaip entry nie , cuaca dekat luar memang tersangat la panas eventhough sekarang dah pukul 6.19 pm . di saat cuaca yang panas di luar , suhu badan putry pun tibe-tibe melonjak naek menunjukkan tanda-tanda virus demam akan melanda . haish .. dari semalam actually dah rase laen macam . kepala pun dah berpusing - pusing dah . mengharapkan agar demam ini tidak bertandang ke tubuh putry . haish =.=
tetapi , dapat putry rasakan , di saat menaip entry nie , suhu badan terasa panas , tapi takde la sampai mencecah 41 darjah cecius . hidung telah mule mengeluarkan air yang tak sepatutnya membuatkan putry tersanagt la tidak selesa . air masak pun dah minum , but kerongkong still lagi sakit . 

ape yang putry harapkan tidak menjadi . ish demam nihh , kan dah cakap pegi maen jauh-jauh . nape datang jugak . ? tak paham bahase ke . haishh >.< demam mane paham bahase kan ? huh =.=
putry plak sowang-swang menunggu sang kekasih menghantar sms  . :( mane kamu sayang . ? huhu
di saat begini , putry sanagt perlukan seseorang . cewahh gedik gile ayat putry kan . .haha saje . :)
dah la demam , kaki putry plak bengkak , adoyy . lemah sungguh antibody ini . =.= 

doakan putry cepat baek ye . . :)




8 comments:

  1. makan obat tau.. get well soon! =)

    ReplyDelete
  2. semoag cepat sembuh yer...;-)

    jangan lupa makan ubat...;-)

    ReplyDelete
  3. Ala, kesianye..takpe, nanti sembuh la tu...jangan lupa makan ubat and take care yer..kesihatan tu penting!;-)

    ReplyDelete
  4. @SANDRA AZWAN hope so , thanxx sandra :) yup , betul tue .kesihatan sanagt penting . "^^

    ReplyDelete