Friday, April 22, 2011

Segmen Blog Review Pak Cek Biola

Assalamulaikum sume .. 
okey , tadi dah banyak sangat berceloteh .
now nak join segmen plak . hehe 
kali nie putry nak join " Segmen Blog Review Pak Cek Biola
untuk join segmen nie , putry di tag oleh Cik Duyung . 
thanxx ye Cik Duyung tag putry . 

kalau korang pun berminat nak join , klik Pak Cek Biola .
beliau akan meng ' review ' blogger -blogger yang join segmen beliau .
mase yang diberikan sampai pukul 11.59 malam esok ye . 

sebelum tue , jom terjah dulu syarat-syaratnye :

 1)Letak header kat atas ni dalam entri anda dan linkkan ke entri [ ini ]
* putry dah buat >.<


2)Follow blog Pak Cek Biola (tiada paksaan)
* nie pun putry dah wat >.<


3) Letak tajuk entri "Segmen Blog Review Pak Cek Biola"
* DONE (:

4)Apakah warna kegemaran anda?
* okey , warne kegemaran putry eh . ? putry suke warne pink , merah , purple , hitam , turqoise and of course putih . banyak kan ? hehe~

5)Jika anda diberi wang tunai sebanyak RM 1 juta,berikan 3 benda utama yang anda akan buat dari duit itu.
* okey , first of all putry nak antar parents putry pegi buat HAJI . putry pun pegi sekali la .
then , denga duit lebihan tuhh putry nak sangat beli umah sendiri . bak kate org , umah tue penting coz harge umah makin mahal . cukup kot kalau setakat nak bayar down payment dulu . hehe ~ then putry teringin nak buke butik wedding dress , coz putry suke sangat tengok koleki baju-baju pengantin . hehe ~



6) tag 1 kawan anda (kalau lebih lagi bagus) dan pastikan mereka mengetahuinya.
* so , putry ingat putry nak tag Cik Kacak .




7)Kalau dah siap,jangan lupa tinggalkan link anda di entri ini..TQ..



8 comments:

  1. eyh,bukan malam ni la,malam esok..huhu

    ReplyDelete
  2. @Rozuan Ismail erk ? oppss sori , slah info plak . . dah perbetulkn :)

    ReplyDelete
  3. ; tyou tag cik Kacak . HHE , insyaAllah kacak join yer ;D

    ReplyDelete
  4. Pak Cek Biola nie mesti pandai main biola kan? hehehe;-P

    ReplyDelete
  5. comelnya blog.. hehe..
    pink gitu..
    ehh stdy kt mana nie?

    btw, saya nk ajak awak join lucky draw.. if berminat :)

    ReplyDelete
  6. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete