Tuesday, April 26, 2011

"Review Tentang Tulisan Bogel".

Assalamulaikum . .
selamat petang . 
okey , putry join segmen lagi . .
wahh seharian arini join segmen je kan . ?
haish . . almaklumla , ketandusan idea untuk menaip entry .
so , putry telah di ' invite ' oleh tuan penganjur sendiri actually . 
kalau korang nak join or nak tahu dengan lebih lanjut klik [ sini ]



okey , dalam segmen nie beliau suruh kite komen / puji ape je tentang blog beliau nie .

sebenarnye , putry pun baru je join and terjah blog beliau . 
bagi putry blog awak sangat simple . but bagi putry colour background tue agak 
tidak menceriakan suasana la .
and lagi satu , mule2 agak tekejut jugak coz awak letak name blogg awak as " Tulisan Bogel " . mungkin sebab tuhh kot blogg awak nmpak kosong .
mungkin awak patut letak warne yang lebih cerah , macam biru ke . 
itu juat pendapat putry la . lagipun putry tengok , most blogger lelaki suke dengan warne hitam nihh . ye tak .?
then , eventhough baru je bertapak kat blog awak , and blog awak ringkas but tajuk entry awak sume menarik . senang dapat menarik pembaca - pembaca untuk bace entry awak . keep it up bro . !!
untuk header plak , it's just nice . and sesuai kot dengan name blog awak .
kalau yang lain-lain tuhh bagi putry dah okey . 
blogg awak cepat je loading . 
tak macam sesetengah blog yang laen , jenuh nak tunggu kadanag - kadang . =.=
and kalau tak pun , awak cube tambahkan warne2 dalam blog awak tuh . 
i mean jangan gune colour hitam je .
yang penting now , abaikan je ape yang orang nak kate pasal awak . 
it's your blog okey . awak boley buat or tulis ape saje yang awak suke . 
and anggap je ape yang diorang cakap tuhh sebagai semangat dekat awak untuk terus maju dalam dunia blogg nie okey . 
wahh panjang plak omelan kali nihh . dah macam karangan dah nihh .
so , far itu je kot . maaf ye owner kalau terkasar bahase or terlebih kate . :)

dengan ini , putry nak tag kepada :
Cinta Siswi



p/s : kepada beliau , hope tak marah dengan komen - komen di atas ye . =.= 
you are free to komen back . >.<


4 comments:

  1. dear.. header kamu kan,. comel sgt2 taw.. hehe..
    admire kejap dgn header kamu :)

    ReplyDelete
  2. tq putry tag siswi..hehe..akn dibuat.=)

    ReplyDelete